Een race tegen de klok voor Naomi Watts in spannende trailer 'The Desperate Hour'

Nieuwe thriller van de regisseur achter films als 'Patriot Games' en 'Clear and Present Danger'.

Jan-Peter Rook 21 januari 2022 12:10 in Video
In de nieuwe thriller The Desperate Hour speelt Naomi Watts een moeder die er tijdens haar hardlooprondje achter komt dat er een schietpartij heeft plaatsgevonden op de school van haar zoon. Wat volgt is een race tegen de klok om haar kroost te redden. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Amy Carr (Watts), sinds kort weduwe, doet haar best om het normale leven weer op te pakken in het belang van haar twee kinderen. Als ze op een dag aan het joggen is in het bos, breekt de pleuris in het dorp uit vanwege een schietpartij op de school van Amy's zoon. Ze is totaal niet in de buurt, dus moet ze heel hard rennen om haar zoon te redden.

Nieuwe titel
De film heette eerder nog Lakewood, een verwijzing naar de locatie waar de gebeurtenissen zich afspelen, maar door de matige recensies tot nu toe hebben de makers besloten om een nieuwe titel te verzinnen.

De rest van de cast bestaat uit Colton Gobbo en Sierra Maltby. De regie staat op naam van Phillip Noyce, bekend van films als Patriot Games, Clear and Present Danger en Salt, en het scenario werd geschreven door Chris Sparling (Buried, 2010).

The Desperate Hour draait vanaf 25 februari in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is niets bekend.
NieuwsFilm