Alle 8 Marvel One-Shots nu op Disney+ te zien

Marvel One-Shots, moeten ze terugkeren?

Bram de Groot 23 januari 2022 20:30 in Algemeen
Gisteren tijdens het wekelijkse overzicht stipten we het al even aan dat er een aantal nieuwe Marvel One-Shots op Disney+ zijn gezet. Met de toevoeging staan nu al de korte Marvel-filmpjes op de streamingdienst.

De One-Shots startten in 2011 als onderdeel van de blu-ray-releases van de films in het Marvel Cinematic Universe. The Consultant met Phil Coulson en Jasper Sitwell was de eerste en daarna volgden nog eens vier korte filmpjes.

Dit zijn A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer (2011), Item 47 (2012), Agent Carter (2013) en All Hail the King (2014). Even later verschenen nog de drie mockumentaryvideo's Team Thor van regisseur Taika Waititi.

Toekomst voor One-Shots?
Al jaren wordt er gesproken over dat de Marvel One-Shots terugkeren, maar vooralsnog blijft het stil. Ook op de fysieke uitgaven van de nieuwe Marvel-films zijn geen One-Shots terug te vinden.

Het kan zijn dat Marvel Studios simpelweg te druk is met de vele andere plannen. Wat vind jij van de One-Shots? Iets om mee door te gaan, of voegt het weinig toe?NieuwsFilm