Disney+ maakt er echt een topweek van met 15 nieuwe films en leuke verrassingen voor Marvel-fans

Check hier al het nieuws.

Jim Pedd 22 januari 2022 22:30 in Featured
Disney+ maakte van deze week een bijzonder mooie! Er is heel wat materiaal toegevoegd, waaronder een paar topfilms, aangevuld met leuke One Shots van Marvel Studios.

Logan (2017)
Regie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook
In de nabije toekomst, zorgt een vermoeide Logan voor een zieke Professor X in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Maar Logans pogingen zich verborgen te houden voor de wereld en zijn nalatenschap worden op de kop gezet als een jonge mutant, achtervolgd door duistere krachten, arriveert.

The Revenant (2015)
Regie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter
1823. De pelsjager Hugh Glass (DiCaprio) wordt op een zeker moment aangevallen en ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. Daarna wordt hij beroofd door zijn lijfwachten en zij laten hem voor dood achter. Als Glass weer bijkomt, neemt hij wraak en zijn zoektocht naar de lijfwachten leidt hem door een enorm uitgetrokken en woest landschap.

A Hidden Life (2019)
Regie: Terrence Malick | Cast: August Diehl, Valerie Pachner, Maria Simon, Karin Neuhäuser
De film volgt Franz Jägerstätter en zijn vrouw Fani die wonen op het idyllische Oostenrijkse platteland en wordt verteld door middel van echte brieven uit de oorlog. Het koppel raakt in strijd met de leden van hun hechte stadje, de kerk, hun regering en zelfs hun vrienden.

Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
Regie: Peter Weir | Cast: Russell Crowe, Paul Bettany, James D'Arcy, Edward Woodall
Het verhaal speelt zich af in de tijd na Napoleon en vertelt het verhaal over de strijd tussen de zeemachten. Lucky Jack Aubrey is kapitein van zijn geliefde schip de HMS Surprise. Geheel onverwachts wordt hij aangevallen door een oorlogsschip. Aubrey's schip wordt zwaar gehavend achtergelaten. Toch besluit hij zich er niet bij neer te leggen, ook al kan dit de ondergang van de Surprise betekenen.

Marvel One-Shot: Agent Carter (2013)
Regie: Louis D'Esposito | Cast: Hayley Atwell, Bradley Whitford, Dominic Cooper, Tim Trobec
De film speelt zich een jaar na de gebeurtenissen in Captain America: The First Avenger en draait om agent Carter die op zoek gaat naar de mysterieuze Zodiac.

Alvin and the Chipmunks (2007)
Regie: Tim Hill | Cast: Jason Lee, David Cross, Cameron Richardson, Jane Lynch
ALVIN AND THE CHIPMUNKS, gebaseerd op de tekenserie, is een familie verhaal vol met humor, warmte en muziek over drie speciale zingende eekhoorntjes: de Chipmunks.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)
Regie: Betty Thomas | Cast: Anna Faris, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Christina Applegate
Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet wist is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen, wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.

Alvin en de Chipmunks 3 (2011)
Regie: Mike Mitchell | Cast: Jason Lee, David Cross, Jenny Slate, Justin Long
In dit derde deel gaan Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes op vakantie met een luxe cruiseschip. Het feest wordt abrupt verstoord als het schip strandt op een onbewoond eiland. De Munks en Chipettes komen al gauw voor nog meer verrassingen te staan als ze op avontuur gaan met een schipbreukeling die zich op het eiland bevindt.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)
Regie: Walt Becker | Cast: Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Alvin, Simon en Theodore vermoeden dat Dave wil gaan trouwen met zijn vriendin in New York City en hen wil dumpen. Dus hebben ze drie dagen om achter hem aan te gaan en het huwelijksvoorstel tegen te houden.

Date Night (2010)
Regie: Shawn Levy | Cast: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Taraji P. Henson
Phil (Steve Carell) en Claire Foster (Tina Fey) zijn een verstandig, liefdevol stel met twee kinderen en een huis in een buitenwijk van New Jersey. De Fosters doen tijdens hun wekelijkse 'date' in de lokale kroeg een poging om de vonk van vroeger te doen oplaaien. Hun gesprekken eindigen al snel in de standaard onderwerpen waar ze het thuis aan de keukentafel ook over hebben. Ze zijn uitgeput door hun werk en de kinderen en hun avondjes uit eindigen zelden in iets romantisch. Nadat twee van hun beste vrienden (een ander getrouwd stel met kinderen in New Jersey) een punt achter hun huwelijk zetten, beginnen Phil en Claire zich zorgen te maken over wat hen te wachten staat: onverschilligheid naar elkaar en uiteindelijk een scheiding. In een wanhopige poging hun avondjes tot een succes te maken en hun huwelijk weer wat leven in te blazen, besluit Phil dat ze het nu eens anders gaan doen. Phil neemt Claire mee uit naar Manhattan, naar het nieuwste trendy restaurant. De Fosters hebben echter geen tafel gereserveerd. In de hoop nog vóór middernacht een tafeltje te krijgen, nemen ze de plaats in van de Tripplehorns, een stel dat niet is komen opdagen. Het lijkt heel onschuldig, wat kan hen gebeuren?

Marvel One-Shot: Item 47 (2012)
Regie: Louis D'Esposito | Cast: Lizzy Caplan, Jesse Bradford, Maximiliano Hernández, Titus Welliver
De film speelt direct na het gevecht tussen de Avengers en de Chitauri. Bennie en Claire, een aan lager wal geraakt koppel, vinden tussen de puinhopen in New York een wapen van de Chitauri, en besluiten er een paar bankovervallen mee te plegen.

Team Darryl (2018)
Regie: Taika Waititi | Cast: Jeff Goldblum, Daley Pearson, Zach Campa
De Grandmaster gaat naar de Aarde om een nieuw leven te beginnen. Darryl, de voormalig huisgenoot van Thor, heeft iemand nieuw nodig om te helpen de huur te betalen en natuurlijk is dat de Grandmaster!

Team Thor (2016)
Regie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Daley Pearson
Het verhaal van wat Thor aan het doen was toen de rest van de Avengers met elkaar in gevecht was in Captain America: Civil War. Hij gaat samenwonen met kantoormedewerker Darryl Jacobson in Australië.

Team Thor: Part 2 (2017)
Regie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Daley Pearson, Susan Gillias
Thor geniet van wat rust, weg van de strijd.
Marvel One-Shot: The Consultant (2011)
Regie: Leythum | Cast: Clark Gregg, Maximiliano Hernández, Deborah Knox
Agent's Coulson en Sitwell besluiten een bijeenkomst te saboteren met Generaal Thunderbolt Ross om te voorkomen dat Blonsky vrijkomt. Hierbij sturen ze niemand minder dan "The Consultant" om dat te doen.

Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer (2011)
Regie: Leythum | Cast: Clark Gregg, Jessica Manuel, Jeff Prewett, Zach Hudson
Agent Coulson stopt bij een tankstation om te tanken en wat snacks te kopen maar word opeens betrokken bij een overval.

NieuwsFilm