Helaas: We moeten langer wachten op de terugkeer van Nick Fury in 'Secret Invasion'

Samuel L. Jackson's MCU-serie komt toch pas in 2023 uit.

Jim Pedd 23 januari 2022 09:14 in Algemeen
Het lijkt erop dat we toch geen Secret Invasion en What If...? seizoen 2 krijgen dit jaar. Recent bleek uit de website van Marvel Studios Japan dat de series dit jaar te zien zouden zijn. Maar inmiddels is de pagina bijgewerkt.

Het leek al vrij onwaarschijnlijk dat de twee series te zien zouden zijn, toen we erachter kwamen dat Moon Knight 30 maart te zien zou zijn. Immers volgen daarna nog series als She-Hulk, Ms. Marvel en I Am Groot, waarmee we al van meer dan 24 weken aan Marvel Studios-content op Disney+ voorzien zijn.

Geen Secret Invasion
Fans die enorm zitten te hopen op de terugkeer van Samuel L. Jacksons Nick Fury in de filmfranchise, moeten dus nog even langer wachten. Helaas zal de serie pas in 2023 te zien zijn op streamingdienst Disney+.

De serie zal draaien om een invasie van Skrulls, die de Aarde geïnfiltreerd hebben en de plek van enkele van de beroemdste figuren van de Aarde overgenomen hebben. Ze doen zich als hen voor en het is aan onder meer Nick Fury, Talos en Agent Maria Hill, om hen te stoppen.

Dit jaar krijgen we gelukkig nog genoeg andere Marvel Studios-series te zien.

NieuwsFilm