HOREN: Michael Giacchino onthult zijn bombastische theme voor 'The Batman'

Wow!

Arjen Rooseboom 23 januari 2022 12:15 in Algemeen
The Batman van Matt Reeves was al een film om behoorlijk hyped over te worden en het nieuws componist Michael Giacchino de muziek ging verzorgen, maakte fans op social media helemaal gek.

Nu is de officiële themamuziek vrijgegeven op het Youtube-kanaal van Water Tower Music en zoals verwacht, is deze het luisteren waard.

Op de 'DC Fandome' was al eerder een fragment van nog geen minuut te horen in de teaser, de volledige versie duurt maar liefst 6:48.

Reeves gaat een heel ander tijdperk van The Dark Knight weergeven dan alle vorige bewerkingen en mede daarom lijkt de theme nogal eentonig, maar daarom klinkt hij niet minder gaaf. Beluister hem hieronder:


Het genre is uitdagend
Giacchino vertelde Collider dat hij blij is met de artistieke vrijheid die Reeves hem gaf: "Het is natuurlijk één van de meest versleten superheldenverhalen, maar Matt was het altijd met mijn visie eens".

The Batman staat gepland om te verschijnen in maart 2022. Hoofdrollen zijn er voor Robert Pattinson als Bruce Wayne, Zoë Kravitz als Selina Kyle a.k.a. Catwoman, Andy Serkis als butler Alfred Pennyworth, Colin Farrell als Oswald Cobblepot a.k.a. The Penguin, Paul Dano als Edward Nygma a.k.a. The Riddler en Jeffrey Wright als Commissioner Gordon.

NieuwsFilm