Deze reclamespot van Apple TV+ met jammerende Jon Hamm moet je zien!

De eigenlijk nog wat onbekende streamingdienst.

Bram de Groot 23 januari 2022 12:37 in Humor
Waar streamingdiensten als Disney+ en HBO Max met veel geld steeds meer franchise-achtige content, zoals films en series, online zetten, lijkt Apple TV+ een ander spoor te volgen. Beetje bij beetje realiseert de streamingdienst een eigen aanbod.

De afgelopen jaren wordt de catalogus Originals aangevuld en mogelijk zet AppleTV+ dit aankomende jaren hoger op de agenda om zo het gewenste marktaandeel te kunnen behalen en behouden.

Waar de andere streamingdiensten veelal reclamespots maakt rondom de grootste releases pakt Apple TV+ het iets anders aan. Ze focussen zich iets minder op de content en meer op de grote sterren die te zien zijn. Dat doet de dienst als sinds de start in november 2019.

Vermakelijke reclamespot met Jon Hamm
En die lijn houdt Apple TV+ vast. Dit keer komen ze met een vermakelijke reclamevideo waarin de hoofdrol is voor acteur Jon Hamm. Je kent hem mogelijk van zijn rol als Don Draper in de sterke dramaserie Mad Men, maar hij speelde ook in films als Baby Driver en Bad Times at the El Royale en is deze zomer te zien in Top Gun: Maverick.

In onderstaande reclamevideo zien we Hamm als de acteur die (nog) geen plek heeft op Apple TV+. Vele andere (grotere) sterren hebben die wel. Mooi bedacht en vermakelijk dat Hamm hieraan meewerkt, ongetwijfeld tegen een mooie beloning.

Op Twitter zijn er heel wat reacties te vinden op de spot. Vooral de afwijkende aanpak van AppleTV+ en de zelfbewuste insteek van Hamm, die zelfs Tom Hanks even belt, worden gewaardeerd.NieuwsFilm