Kan je niet genoeg krijgen van 'The Royal Treatment'? Check dan deze 3 films op Netflix

We tippen drie nieuwe titels voor je.

Jim Pedd 24 januari 2022 08:46 in Featured
Afgelopen weekend bleek dat Nederlanders massaal genieten van de Netflix-film The Royal Treatment. Alle reden om eens te kijken welke films Netflix tipt en die lijken op The Royal Treatment.

Kan je geen genoeg krijgen van de film, die draait om een New Yorkse kapster die de charmante prins Thomas mag knippen en smoorverliefd op hem wordt, check dan vooral deze drie titels die je ook op Netflix kunt bingen.

The Prince & Me (2004)
Regie: Martha Coolidge | Cast: Julia Stiles, Luke Mably, Ben Miller, Miranda Richardson
Paige studeert aan de universiteit van Indiana en heeft maar één doel voor ogen: haar studie zo snel mogelijk afronden om arts te worden. Eddie studeert aan dezelfde universiteit maar is een stuk minder serieus. Hij is naar Amerika gekomen om een jaar lang zijn strak geregisseerde leventje te ontvluchten. Paige moet in eerste instantie dan ook helemaal niks van Eddie hebben. Toch springt de vonk na verloop van tijd over, maar wat Paige niet weet is dat Eddie eigenlijk Edvard Valdemar Dangaard heet en kroonprins van Denemarken is...

Falling Inn Love (2019)
Regie: Roger Kumble | Cast: Christina Milian, Adam Demos, Jeffrey Bowyer-Chapman, Anna Jullienne
Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.

The Princess Switch (2018)
Regie: Mike Rohl | Cast: Suanne Braun, Jo Cameron Brown, Mark Fleischmann, Adi Gheo
Een week voor de kerst verwisselt Margaret, prinses van Montenaro, van plaats met een gewone dame uit Chicago.

NieuwsFilm