3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 24 januari 2022 14:55 in Featured
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Hotel Transylvania: Transformania (2022)
Regie: Derek Drymon en Jennifer Kluska | Cast: Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, e.a.
Wanneer de mysterieuze uitvinding van Van Helsing helemaal de mist ingaat, veranderen Dracula en zijn vrienden in gewone mensen en wordt Johnny een monster. Aan Dracula, Johnny en Mavis om samen een oplossing te vinden voordat hun transformatie permanent wordt. Daarvoor blijken ze een bijzonder avontuur te moeten maken.

Nocturnal Animals (2016)
Regie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a.
Susan Morrow is galeriehoudster in Los Angeles. Daar leidt ze een luxueus maar onbevredigend leven samen met haar man Hutton. Wanneer ze op een dag een manuscript van haar ex-man Edward Scheffield ontvangt, waarin een gruwelijk verhaal uit de doeken wordt gedaan, worden bij haar langzaam de nodige wonden van het verleden opengereten.

Chemical Hearts (2020)
Regie: Richard Tanne | Cast: Lili Reinhart, Austin Abrams, Sarah Jones, e.a.
De zeventienjarige Henry droomt van een carrière als schrijver. Hij is een romanticus, maar nog nooit echt verliefd geweest. Dat verandert wanneer hij Grace, zijn nieuwe klasgenote, ontmoet. Henry vindt Grace een opvallende verschijning en haar mysterieuze persoonlijkheid wekt al helemaal zijn interesse. Grace blijkt een groot geheim met zich mee te dragen.


Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm