Netflix onthult eerste blik op veelbelovende nieuwe Original Film

Guillermo del Toro komt met een opvallende nieuwe film.

Jim Pedd 24 januari 2022 17:23 in Video
Netflix heeft zojuist de eerste blik vrijgegeven op Guillermo del Toro's Pinocchio. Dat wordt zijn eerste animatiefilm ooit en in de eerste beelden zien we Sebastian J. Cricket, waarvan Ewan McGregor de stem insprak.

Hij is de krekel die leefde in het houten hart van Pinocchio, en het magische verhaal introduceert. Del Toro maakt de film samen met de Jim Henson Company en ShadowMachine. Het is een stop-motion verfilming van het boek van Carlo Collodi.

Pinocchio-beelden
Del Toro vertelde in 2018 toen Netflix de film aankondigde: "Geen kunstvorm heeft mijn leven en mijn werk zo beïnvloedt als animatie, en geen enkel personage in de geschiedenis heeft zo'n diepe persoonlijke connectie met mij als Pinocchio."

"In ons verhaal is Pinocchio een onschuldige ziel met een vader die om hem geeft, die verloren raakt in een wereld die hij niet begrijpt. Hij vertrekt op een buitengewone reis die hem met een dieper begrip van zijn vader en de echte wereld achterlaat. Ik wilde deze film al zo lang als ik mij kan herinneren maken. Na de ongelofelijke ervaring die we met Trollhunters hadden, ben ik dankbaar dat het getalenteerde team bij Netflix deze kans van mijn leven geeft om het publiek te introduceren aan mijn versie van dit vreemde poppetje dat in een echt jongetje veranderde."

Hieronder kan je de beelden zien:NieuwsFilm