Eindelijk een blik op [...] in 'Spider-Man: No Way Home'

De eerste foto's van de grootse introductie zijn een feit.

Bram de Groot 25 januari 2022 17:23 in Video
Vanaf morgen kun je Spider-Man: No Way Home weer zien in de Nederlandse bioscopen. De film wist wereldwijd al miljoenen fans naar het witte doek te leiden. Nu hebben we enkele verrassende foto's uit die film. Deze zijn uiteraard DIKKE VETTE SPOILERS!!! Dus ben gewaarschuwd.

Om nog maar even een bumper te plaatsen hieronder een nieuwe Nederlandse promo voor de film van regisseur Jon Watts. Aan de wereldwijde bioscoopkassa's werd er al zo'n $1,7 milard opgehaald. Slechts vijf films deden dat eerder.


Hieronder dan de foto's bestemd voor de mensen die de film al hebben gezien. We krijgen namelijk een eerste beeld op de Spider-Mannen van Andrew Garfield, Tom Holland en Tobey Maguire.

Ze nemen het in de grootse eindscène op tegen onder meer Green Goblin, Sandman, Elekro en Doctor Octopus. Morgen dus kans om de film te herkijken.De synopsis van de Marvel-film: Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

NieuwsFilm