Nieuwe Predator-film 'Prey' gaat je doen denken aan toffe game

Nieuwe Predator-film 'Prey' gaat je doen denken aan toffe game

God of War en Prey hebben blijkbaar iets gemeen.

Tijdens de vorige Disney+ Day bleek dat de Predator-film waarnaar gerefereerd werd als Skulls sinds deze in 2020 aangekondigd werd, Prey heet. De film moet op streamingdienst Hulu, hier in Nederland gewoon op Disney+, uitgebracht worden.

Op Twitter had regisseur Dan Trachtenberg een interessante update over het project Prey. Hij had eerst alle lof voor het recente werk van Cory Barlog aan de PC-port van God of War. Vervolgens voegde hij toe dat de game invloed had op zijn Predator-film.

Prey en God of War
Hoewel Trachtenberg niet uitlegde wat die invloed dan zal zijn en hoe we die gaan merken, is het goed mogelijk dat de dynamiek van Kratos met zijn zoon Atreus zijn weerspiegeling vindt in Comanche-krijgster Naru en haar vader of een andersoortig mentorfiguur.

Er wordt gespeculeerd dat dit mysterieuze individu zelfs een Predator zou kunnen zijn, maar dat is natuurlijk slechts een theorie die rondgaat.



Prey speelt zich af in de wereld van de Comanche Nation, 300 jaar geleden en volgt Naru. Zij is een uiterst vaardig vrouwelijk krijgster die haar stam met al haar vermogens moet beschermen tegen een Predator.

NieuwsFilm

meest populair