Daniel Craig in detail over het schokkende einde van 'No Time to Die'

Daniel Craig in detail over het schokkende einde van 'No Time to Die'

Let op: SPOILERS!

In een interview met Variety, ging acteur Daniel Craig een stuk dieper in op het einde van Bond-film No Time to Die dan hij tot nu toe gedaan heeft. No Time to Die is de 25ste film in de franchise en de laatste van Craig als 007.

Het einde van de film liet fans enorm verbaasd achter, want het personage kwam voor het eerst in de franchise om het leven. De dood van Bond vond plaats op het eiland van de grote schurk en had een reden: Bond beschermde zo zijn familie.

No Time to Die-einde
Sinds het einde te zien was, vragen fans zich al af waarom het besluit genomen is om Bond te doden. En wat betekent dat voor de toekomst van de franchise?

Craig vertelde daar het volgende over:

"Ik had dit idee; ik wilde hem al heel lang doden. Al vanaf Casino Royale, om allerlei redenen. Allereerst was het puur egoïstisch. Ik had het gevoel dat ik een punt moest zetten achter wat ik gedaan had. Het kon alleen bevredigend zijn voor mij als ik weg kon lopen en er geen enkele kant meer was voor dit om op te gaan. Dus dan moest er iemand anders komen om iets compleets anders te verzinnen. Maar ook omdat ik het gevoel had dat het een goede manier was om dit verder mee te brengen. Ik wist dat het alleen zou werken als het gevestigd was in liefde, en elke keer dat we ons gericht hebben op de emoties hierin, heeft zich dat uitbetaald."

Hij ging door: "Skyfall is echt een verhaal over Bond's liefde voor M. Hij gaat over de relatie tussen [Raoul Silva] en [M], die gecompliceerd is, familie-achtig en giftig. En elke keer dat we ons daar op geconcentreerd hebben, heeft zich dat later uitbetaald. Dus ik wist dat we ook nu die kant op moesten, ik wist waar het moest eindigen en dat was een waardige dood. Als hij zou leven, zou hij de mensen van wie hij hield doden en dus kon het niet anders."

NieuwsFilm

meest populair