Robert Pattinson laat weten of zijn Batman wel of niet schurken doodt

Robert Pattinson laat weten of zijn Batman wel of niet schurken doodt

De acteur laat zich er tijdens een recent interview over uit.

We hebben al heel wat diverse Batman-versies voorbij zien komen. Toch zijn ze heel verschillend. Zo hadden de versies van Michael Keaton en Ben Affleck er niet al te veel moeite mee om tegenstanders en schurken om het leven te brengen, terwijl dat juist dé gouden regel was van Christian Bale en Val Kilmer. Nu laat Robert Pattinson zich uit over zijn Batman.

Zo reageert de nieuwe 'Caped Crusader' in een recent interview redelijk cryptisch: "Tja, hoe kan ik hier het beste op antwoorden. Batman's regel om niemand te vermoorden kan namelijk op twee verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Of hij wil de gepaste straf toedienen, of hij wil zijn tegenstanders soms wel om het leven brengen, maar dan moet hij zich toch inhouden".

Nee
Uiteindelijk geeft Pattinson wel toe dat zijn Batman geen schurken zal vermoorden, maar dat ze wel flink zullen afzien: "Ik hou mezelf voor dat als hij al zijn nachten doorbrengt met criminelen achterna te zitten dat hij er dan zeker wel plezier aan beleeft. Mijn Batman lijdt en heeft het moeilijk, maar wordt overmeesterd door zijn gevoelens door achter schurken aan te gaan".

Heel erg gek is dit. Pattinson's Batman zal het namelijk om moeten nemen tegen heel wat schurken, zoals o.a. Colin Farrell's The Penguin, Paul Dano's The Riddler en John Turturro's Carmine Falcone. De film is dan ook behoorlijk lang, namelijk bijna zo'n drie uur!

Over minder dan twee maanden tijd draait de blockbuster eindelijk in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair