Stormloop op bioscoopkaartjes na heropening

Reserveren van bioscooptickets zorgt voor wachttijden.

De bioscopen gaan morgen weer open en dat betekent dat iedereen weer na Spider-Man No Way Home kan, en uiteraard de vele andere films. Ondertussen kun je proberen kaartjes te reserveren op de websites van de verschillende bioscopen.

De websites van een aantal aanbieders lijken niet helemaal opgewassen tegen de massale toestroom van mensen die een kaartje willen bemachtigen. Zo is de website van Vue op dit moment lastig te bereiken door een lange laadtijd.

Ook bij Pathé is het bijzonder druk. Die website werkt redelijk snel, maar bij het bekijken van een voorstelling word je in een wachtrij geplaatst, oplopend met een wachttijd tot wel een half uur.

Bekijk de afbeelding
De kaarten gaan razendsnel!
Uiteraard kom je er op den duur wel doorheen en dan blijkt dat het hard gaat met de kaartjes voor de populairste films, zoals Spider-Man: No Way Home, maar ook The Matrix Resurrections en The King's Man.

Dat de bioscopen al om 22.00 uur moeten sluiten zorgt voor een nog beperkt aanbod in de avond, aangezien de laatste voorstellingen uiterlijk rond 20.00 uur moeten aanvangen. Het is te hopen dat hier snel verandering in komt.




NieuwsFilm

meest populair