Combo! Bikkelharde 'Mortal Kombat' krijgt een vervolg!

Combo! Bikkelharde 'Mortal Kombat' krijgt een vervolg!

Vond jij het eerste deel vermakelijk?

Het vervolg op de gameverfilming Mortal Kombat van vorig jaar is officieel in de maak. New Line Cinema heeft namelijk een schrijver voor het tweede deel ingehuurd. Check de details hieronder, via Deadline.

Volgens de entertainmentwebsite heeft de studio schrijver Jeremy Slater ingehuurd om het script op te leveren. Slater is hoofdschrijver van de aankomende Marvel- en Disney+-serie Moon Knight met in de hoofdrol Oscar Isaac en Ethan Hawke.

Ook was hij de bedenker en mede-showrunner van The Exorcist-serie op FOX, en hielp bij het ontwikkelen van Netflix' comicverfilming The Umbrella Academy.

Mortal Kombat een wisselend succes
De eerste film ging in april 2021 gelijktijdig in de bioscoop en op HBO Max in première. Op de streamingdienst zou het de meest bekeken "bioscoopfilm" zijn geweest. Na een wisselend ontvangst werd er aan de wereldwijde bioscoopkassa's zo'n 84 miljoen dollar opgehaald, bij een productiebudget van 55 miljoen dollar.

De hoofdrollen werden gespeeld door Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Hiroyuki Sanada en Tadanobu Asano. Wat vond jij van de film, of heb je deze geskipt?

NieuwsFilm

meest populair