3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Spencer (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, e.a. | Te zien op: o.a. Pathé Thuis en Google Play (huur/koop)
Tien jaar na hun huwelijk, is de liefde van prinses Diana voor haar man Charles zwaar bekoeld. Ze worstelt met het strakke keurslijf van het koningshuis, maar gaat desondanks mee op het familieweekend om gezamenlijk de kerstdagen te kunnen vieren. Diana wil echter al snel niets liever dan ontsnappen.

Eternals (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, e.a. | Te zien op: Disney Plus
De Eternals werden ooit door hun scheppers naar de aarde gestuurd om deze te beschermen tegen Deviants, monsters die een bedreiging vormen voor de ontwikkeling van het leven. Wanneer de Deviants plotseling opnieuw beginnen op te duiken, verzamelen de helden zich weer om de mensheid te redden.

I'm Thinking of Ending Things (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Kaufman | Cast: Jessie Buckley, Toni Collette, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: Netflix
Een jonge vrouw twijfelt over haar relatie met Jake, maar gaat toch akkoord om zijn ouders te ontmoeten. Onderweg wordt het stel verrast door een zware sneeuwstorm. Eenmaal aangekomen bij de boerderij, wordt de vrouw al snel geconfronteerd met allerlei vreemde zaken, waardoor ze begint te twijfelen over alles en iedereen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair