Nieuwe foto 'Halloween Ends' onthult zijn drie-eenheid

Nieuwe foto 'Halloween Ends' onthult zijn drie-eenheid

Laurie Strode, Allyson Nelson en Lindsey Wallace.

De twee Halloween-retconfilms Halloween en Halloween Kills deden het in respectievelijk 2018 en 2021 erg goed aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het grote verschil is de ontvangst. Dit jaar moet Halloween Ends verschijnen.

Halloween kwam in 2018 nog uit uit een nette 79 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, waar het vervolg bleef steken op slechts 40 procent. En dat is wel opvallend. Toch zullen voldoende mensen willen weten hoe dit deel in de franchise eindigt.

Halloween Ends: drie sterke vrouwen
Uiteraard is Jamie Lee Curtis (Laurie Strode) weer van de partij en ze krijgt steun van de dames Andi Matichak (Allyson Nelson) en Kyle Richards (Lindsey Wallace). Drie keer raden wie de tegenstander van deze drie dames wordt. Ook in deel drie is ​​Michael Myers weer van terug.

Het lijkt erop dat de drie heldinnen zich na enige tijd zullen herenigen na de gruwelijke gebeurtenissen van Halloween Kills, waarin Lindsey ternauwernood aan Myers ontsnapte, en Allyson haar moeder (Judy Greer) verloor door toedoen van de onstuitbare maniak.

Midden oktober moet Halloween Ends van David Gordon Green in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Onderstaande foto komt via producent Jason Blum.



NieuwsFilm

meest populair