De ruimtefilm van Tom Cruise wordt misschien wel heel anders dan je denkt

De ruimtefilm van Tom Cruise wordt misschien wel heel anders dan je denkt

Na Mission: Impossible 8 gaat Cruise de ruimte in.

De afgelopen jaren gaat het eigenlijk niet zo heel lekker met de films van Tom Cruise. Het vervolg Top Gun: Maverick is door corona een van de meest uitgestelde films en de productie van de twee Mission: Impossible-films worden geplaagd door heel wat vertraging.

En dat heeft ook weer impact op de grootse plannen van Cruise om een film in de ruimte op te nemen. Nu wordt er via Variety iets meer duidelijk over de grote ambities die Cruise en zijn team hebben.

Géén script, uitdagende opnames in de ruimte
De ambities zijn groot. Er werd nog niet eerder een Hollywoodfilm in de ruimte opgenomen. Nu wordt via Variety duidelijk dat er nog geen volwaardig script is, al is er nog tijd. De reis begint niet eerder dan dat Cruise klaar is met de opnames voor Mission: Impossible 8. Dit betekent dat Cruise en co. in 2023 de ruimte invliegen.

Variety meldt dat in werkelijkheid het grootste deel van de film op aarde zal worden gefilmd en slechts "gedeeltelijk in het internationale ruimtestation" met wat "aanvullende beelden in een raket".

Verrassend genoeg zal de nieuwe film naar verluidt geen sciencefictionfilm zijn, maar een "actie-avonturenfilm" die de acteur volgt als "een ongelukkige man die de enige persoon is die de aarde kan redden".

Onder meer regisseur Doug Liman, o.a. bekend van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow, gaat met Cruise de ruimte in.

NieuwsFilm

meest populair