Duister einde voor de Guardians of the Galaxy is nabij

Duister einde voor de Guardians of the Galaxy is nabij

Regisseur James Gunn over de inzet van Vol. 3.

In 2014 was Guardians of the Galaxy een zoveelste hit in het Marvel Cinematic Universe. Ondertussen zijn de opnames voor deel drie in de reeks gestart en de inzet van die film is groots. Maar de film zal ook het einde betekenen voor de (huidige) Guardians.

Net als dat we op dit moment geen Avengers-team hebben in de filmreeks, zal er ook een einde komen van de samenstelling van de Guardians of the Galaxy zoals we die nu kennen. Guardians of the Galaxy Vol. 3 kan volgens regisseur James Gunn gezien worden als een einde" van zijn heldengroep.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt groots van opzet
In gesprek met Deadline vanaf de set van de Marvel Studios-threequel, bevestigde Gunn dat "dit het einde voor ons is, de laatste keer dat mensen dit team van Guardians zullen zien."

"Het is groot; het is zo, zo groot en duister, en anders dan wat mensen misschien verwachten," vervolgde de filmmaker. "Ik wil trouw zijn aan de personages en het verhaal en mensen de afronding van het verhaal geven die ze verdienen. Dat is altijd een beetje eng; Ik doe mijn best."

"Ik ben me ervan bewust dat de derde film in de meeste trilogieën waardeloos is; maar niet altijd," voegde hij eraan toe.

Vol. 3 staat op dit moment gepland voor mei 2023. Wat hoop jij in de Marvel-film te zien?

NieuwsFilm

meest populair