Tom Holland reageert op vraag of hij nu wel of niet stopt als Spider-Man

Tom Holland reageert op vraag of hij nu wel of niet stopt als Spider-Man

Is 'Spider-Man: No Way Home' zijn laatste avontuur als de geliefde superheld?

Tom Holland is nu al een tijdje te zien als Spider-Man in het MCU, maar zijn beste film is misschien toch wel Spider-Man: No Way Home, die recentelijk uitkwam. Is dit ook meteen de laatste keer dat we de acteur hebben gezien als de geliefde superheld? Opgelet: SPOILERS volgen!

Tijdens een recent interview, waar Tobey Maguire en Andrew Garfield ook bij waren, liet Holland weten dat hij nog steeds niet weet of hij nu wel of niet terugkeert voor nieuwe Marvel projecten.

Reactie
Zo begint Holland: "'No Way Home' was een hele speciale ervaring voor mij. Het was geweldig om met Tobey en Andrew het scherm te mogen delen. Het spelen van Spider-Man is sowieso een ietwat vreemde ervaring, aangezien wij de enige drie kerels zijn die het hebben gedaan!".

"Om dus samen in een film te zitten met de andere twee Spider-Man is echt geweldig en ik heb er alleen maar goede herinneringen aan. Er is dan ook een deel van mij dat denkt dat het nu het beste moment is om te vertrekken en een andere, gelukkige jongen het stokje over te laten nemen".

Maar toch...
Aan de andere kant vindt Holland het zo leuk dat hij eigenlijk nog niet wil stoppen: "Ik zal niet ontkennen dat ik heel veel van dit personage hou en ik ben misschien nog niet klaar om afscheid te nemen. Mocht het toch hier stoppen, dan ben ik trots op alles wat we gedaan hebben. 'No Way Home' zal ongetwijfeld een van mijn beste en meest bijzondere ervaringen van mijn leven zijn, dus mocht dit de laatste keer zijn, dan stopt het op een hoogtepunt. Maar ik weet het gewoon nog niet..."

NieuwsFilm

meest populair