'Jackass'-baas Johnny Knoxville heeft hersenschade opgelopen door deze knotsgekke stunt

'Jackass'-baas Johnny Knoxville heeft hersenschade opgelopen door deze knotsgekke stunt

Toch denkt de 50-jarige acteur dat hij nog wel even doorgaat.

Johnny Knoxville zal volgende maand te zien zijn in Jackass Forever. De acteur mag inmiddels dan wel alweer 50 jaar oud zijn, hij haalt nog steeds de gekste en meest gevaarlijke stunts uit. Misschien heeft hij toch spijt van een bepaald moment, aangezien hij blijvende schade opliep.

Tijdens een moment in de film wordt de acteur omver gekegeld door een stier en vliegt Knoxville door de lucht. Hierdoor heeft hij hersenschade opgelopen, die permanent lijkt te zijn.

Reactie
Zo zegt hij tijdens een recent interview: "Ik werd door de stier aangevallen en was meerdere minuten bewusteloos. Ik werd vervolgens gediagnoseerd met hersenbeschadiging en ik kon het wel merken. Mijn cognitieve vermogens gingen echt hard achteruit".

Het is dus misschien wel spannend en gaaf voor de kijker, maar het blijven toch levensgevaarlijke stunts die vaak een fysieke en mentale tol eisen. Toch zegt Knoxville er nog steeds van te genieten en hij mag dan wel veel blessures hebben opgelopen en hij wordt er niet jonger op, hij liet weten het toch interessant te vinden om opnieuw terug te mogen keren voor een vervolg.

We hebben meer dan 10 jaar moeten wachten op een nieuwe film, maar op 17 februari zal Jackass Forever dan eindelijk in de bioscoop te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair