De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 29 januari 2022 13:01 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Wrong Turn (2021)
Regie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a.
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken op een bekend wandelpad in de Appalachen. Wanneer ze op een gegeven moment per ongeluk een verkeerde afslag nemen, belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren leeft in de bergen en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.

Home Team (2022)
Regie: Charles en Daniel Kinnane | Cast: Kevin James, Taylor Lautner, Rob Schneider, e.a.
Twee jaar nadat hij met zijn ploeg de Super Bowl heeft gewonnen, wordt hoofdtrainer Sean Payton geschorst door de sportbond vanwege zijn betrokkenheid bij een groot schandaal binnen de Amerikaanse footballwereld. Hij keert terug naar zijn oude woonplaats en probeert daar de band met zijn twaalfjarige zoon te herstellen door diens team te gaan trainen. Dat blijkt een grotere uitdaging dan gedacht.

Perfect Strangers (2022)
Regie: Wissam Smayra | Cast: Mona Zaki, Nadine Labaki, Eyad Nassar, e.a.
Een vriendengroep komt bijeen voor een etentje. In de loop van de avond komen ze met het idee om een spel te gaan doen waarbij iedereen zijn telefoon ontgrendeld op tafel moet leggen. Elk telefoontje en bericht moet gedeeld worden. Het spel begint leuk, maar al snel wordt de groep geconfronteerd met pikante gesprekken en duistere geheimen. Na afloop zal hun vriendschap nooit meer hetzelfde zijn.Lees ook:NieuwsFilm