Disney+ onttroont Netflix met best bekeken film van de week

Disney+ onttroont Netflix met best bekeken film van de week

Encanto blijkt enorm goed te scoren.

Een film van Disney+ is er eindelijk in geslaagd om Don't Look Up van de troon te stoten. De hitfilm van Netflix heeft het volgens Nielsen verloren van de Pixar-film Encanto.

Dat zal voor weinig mensen echt een verrassing zijn, aangezien Disney+ deze film online zette en 'ie meteen voor heel wat buzz zorgde. Interessant was dat het lied We Don't Talk About Bruno uit Encanto zelfs populairder bleek dan Let It Go van Frozen. Duidelijk is dat het succes van de Pixar-film op Disney+ enorm is en dat de strategie om 'm exclusief online uit te brengen zich uitbetaalt.

Helemaal bovenaan
De film Encanto is de nieuwste in een reeks Pixar-films die exclusief op Disney+ uitgebracht zijn, tot grote onvrede van medewerkers van Pixar.

Encanto speelt zich af in een dorpje waar iedereen magische krachten heeft, op één meisje na. Maar laat het nou net haar zijn, die het hele dorp moet redden van de ondergang en moet zorgen dat magie niet verdwijnt.

Don't Look Up is een Netflix-film die draait om een groep astronomen die haastig probeert aan te tonen dat de wereld tot een einde komt als er niet snel ingegrepen wordt, maar daarbij tegen heel wat problemen aanlopen.

NieuwsFilm

meest populair