'Maze Runner'-acteur in beeld voor de rol van Nightwing (Robin) in het DCEU

'Maze Runner'-acteur in beeld voor de rol van Nightwing (Robin) in het DCEU

Het moet nog wel officieel bevestigd worden...

Het begint er nu toch wel steeds meer op te lijken dat het personage Nightwing (de nieuwe identiteit van Robin nadat hij zich los heeft gemaakt als hulpje van Batman) naar het DCEU komt.

Een nieuw rapport suggereert namelijk dat acteur Dylan O'Brien (The Maze Runner) is benaderd en de rol aangeboden heeft gekregen.

Het debuut van Dick Grayson in het DCEU is al jaren een populair gerucht onder fans en toen Big Screen Leaks werd gevraagd of de naam van O'Brien inderdaad genoemd is, reageerde deze op Twitter dat er gesprekken zijn geweest, maar nog niks officieels bekend is gemaakt:


Easter eggs
We zagen het personage al eerder in Batman Forever en Batman & Robin. Geruchten over de opnames van Batgirl suggereerden onlangs dat er een acteur als Nightwing was gecast die we maar al te goed kenden...

Verder werd diens aanwezigheid ondersteund door een muurschildering van Michael Keaton's Batman met een Robin en de cover van een tijdschrift met daarop 'The Court of Owls', een rijke elite.

Zij rekruteren jongeren om ze op te leiden tot dodelijke moordenaars en een zichtbaar artikel beweert dat een voormalige circusster uit hun klauwen is ontsnapt. Of hiermee Grayson wordt bedoeld, is afwachten.

In Batman v Superman was in de Batcave van Ben Affleck's Dark Knight het besmeurde kostuum van een Robin te zien die vermoord bleek door de Joker, dus in het Snyderverse is Grayson sowieso dood.

NieuwsFilm

meest populair