Nieuwe clip 'Spider-Man: No Way Home' toont reünie Green Goblin en Doctor Octopus

Nieuwe clip 'Spider-Man: No Way Home' toont reünie Green Goblin en Doctor Octopus

De komst van deze schurken naar het Marvel Cinematic Universe zorgt voor de nodige problemen.

Sony heeft een nieuwe clip gedeeld van Spider-Man: No Way Home. Hierin staan de vele schurken uit de superheldenfilm centraal.

Bekijk de afbeelding
In No Way Home moet de titelheld het opnemen tegen een vijftal slechteriken uit de eerdere Spider-Man-reeksen van Sony. Deze schurken zijn in het Marvel Cinematic Universe beland nadat een spreuk van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) misgaat.

Om de film nog wat extra te promoten, heeft Sony nu een nieuwe clip vrijgegeven.

Daarin is te zien hoe Norman Osborn alias de Green Goblin (Willem Dafoe) en Otto Octavius alias Doctor Octopus (Alfred Molina) elkaar ontmoeten in de kelder van Doctor Strange's Sanctum Sanctorum, waar ze gevangen worden gehouden (de komst van de schurken vormt immers een gevaar voor de stabiliteit van Multiversum).

Beiden zijn echter verbaasd om de ander te zien, want in hun eigen universum leven ze niet meer. William Baker alias Sandman (Thomas Haden Church) wijst er vervolgens op dat beide schurken in hun wereld om het leven zijn gekomen tijdens een gevecht met Spider-Man.

De volledige clip kun je hieronder bekijken.


Enorm succes
De film van regisseur Jon Watts is een megasucces aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De totale opbrengst tikt inmiddels 1,7 miljard dollar aan.

Gezien alle positieve reacties, voert Sony ook fanatiek om de film mee te laten dingen met de Oscars.

Spider-Man: No Way Home draait nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair