Deze oorlogsfilm staat nu op Netflix

Mijn beste vriendin Anne Frank is vanaf nu een Netflix Original.

In Nederland draaide Mijn beste vriendin Anne Frank sinds september in de Nederlandse bioscopen en was op het witte doek een redelijk succes na een wisselend ontvangst. Nu staat het drama op Netflix.

Netflix kocht de internationale rechten van de film van regisseur Ben Sombogaart (De storm, De tweeling) en vanaf vandaag staat de film wereldwijd online met de Engelstalige titel My Best Friend Anne Frank.

Trailer voor My Best Friend Anne Frank
Uiteraard is Anne Frank een bekende naam door het veel bezochte Anne Frank-huis in Amsterdam. Ook haar dagboek is een wereldwijd fenomeen. De film is gebaseerd op de echte vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar, van het door de nazi's bezette Amsterdam tot hun schrijnende reünie in een concentratiekamp.

De hoofdrollen zijn voor actrices Aiko Mila Beemsterboer (Anne Frank) en Josephine Arendsen (Hannah Goslar) en aanvullende rollen komen van Roeland Fernhout, Lottie Hellingman en Stefan de Walle.

Netflix heeft onderstaande 'internationale trailer' online gezet. Heb jij de film al gezien, of ga je dat binnenkort doen?



NieuwsFilm

meest populair