3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Nomadland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Fern besluit na een flink aantal tegenslagen haar leven over een totaal andere boeg te gooien. Ze bouwt haar bestelbusje om en trekt als moderne nomade de wijde wereld in. Onderweg maakt ze kennis met de veerkracht en vindingrijkheid van andere nomaden.

Lady Bird (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a. | Te zien op: Netflix
Christine, die zichzelf Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.

Wonder Woman 1984 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Pedro Pascal, Kristen Wiig, e.a. | Te zien op: Prime Video
Diana werkt in een museum. Haar collega Barbara kijkt erg naar haar op. Wanneer een zakenman een magische steen uit de collectie steelt, moet Diana in actie komen om hem te stoppen. Ook komt ze oog in oog te staan met Barbara, die door de steen is veranderd in superschurk Cheetah.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair