Halle Berry keert niet terug in 'John Wick 4', maar wil haar eigen spin-off

Halle Berry keert niet terug in 'John Wick 4', maar wil haar eigen spin-off

Sofia...

Halle Berry maakte een gedenkwaardige verschijning als ex-moordenaar Sofia in John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Hoewel haar rol niet groot was, is ze te zien in een van de beste actiescènes.

Het is duidelijk dat dit personage meer te bieden heeft, vindt ook Berry zelf. Sofia zal niet verschijnen in het aankomende John Wick: Chapter 4 dat nu opgenomen wordt, maar er zit zeker een toekomst in.

In gesprek met IGN zei Berry dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden voor een solofilm: "Sofia zit dan misschien niet in de volgende Wick, maar ze doet lekker haar eigen ding in haar eigen wereld".

Kansloos
Berry is geen onbekende op het gebied van voorgestelde spin-offs. Nadat ze in de 20e James Bond-film Die Another Day verscheen, waren er lang geruchten dat haar 'Bondgirl' Jinx een solofilm zou krijgen.

Dat project is nooit van de grond gekomen (studio's waren nog niet zo happig op big-budget producties met een vrouw in de hoofdrol en zeker niet met een gekleurde vrouw) en een 'John Wick' spin-off zou zalf op de zere plek zijn.

NieuwsFilm

meest populair