J.K. Simmons is terug als Commissioner Gordon op foto's 'Batgirl'

J.K. Simmons is terug als Commissioner Gordon op foto's 'Batgirl'

Een wat mildere versie van J. Jonah Jameson...

De opnames van DC's Batgirl, welke eindelijk het soloverhaal van Barbara Gordon (Leslie Grace) tot leven zal brengen op het kleine scherm, gaan rustig door en promomateriaal blijft binnenstromen.

De aankomende exclusieve film voor HBO Max heeft een verrassende ondersteunende cast, waaronder J.K. Simmons als commissaris James Gordon. Hoewel Simmons het personage al eerder kort speelde in beide Justice Leagues, was zijn terugkeer een aangename verrassing.

Een nieuwe reeks foto's vanaf de set zijn online verschenen en hierop is Simmons te zien in kostuum, compleet met rode snor en haar.

Sommige fans speculeren dat dit de opnames betreft van een flashback-sequentie en dat de twee mensen die naast hem staan, een jongere versie van Barbara en haar moeder zouden kunnen spelen. Bekijk de foto's hier.

Release later dit jaar
Batgirl wordt geregisseerd door de Belgische Adil El Arbi en Bilal Fallah (Bad Boys For Life). Andere belangrijke rollen zijn voor Brendan Fraser als schurk Firefly en Michael Keaton als Bruce Wayne/Batman.

NieuwsFilm

meest populair