Gave beelden voor 'Jurassic World 3'

Gave beelden voor 'Jurassic World 3'

Dominion betreedt sneeuw en ijs.

Vanaf morgen gaan de Olympische Winterspelen officieel weer van start. De zender NBC, dat onderdeel is van NBC Universal, zendt tijdens het sportevenement waarschijnlijk de nodige reclames uit voor de derde Jurassic World-film Jurassic World: Dominion

Even geleden zagen we al een verkorte versie van onderstaande complete commercial waarin drie Amerikaanse sporters te zien zijn. Je ziet Shaun White, Mikaela Shiffrin en Nathan Chen. "De Spelen zijn net begonnen ❄️🦖," valt er op YouTube te lezen.

Jurassic World Dominion x NBC Olympics Spot
"De spannende spot van twee minuten met de Amerikaanse Olympiërs Shaun White, een drievoudig gouden medaillewinnaar, Mikaela Shiffrin, een drievoudig medaillewinnaar waaronder twee keer goud, en Nathan Chen, een drievoudig wereldkampioen, die elk een persoonlijke ontmoeting hebben met iconische Jurassic World-dinosaurussen terwijl ze snowboarden, skiën en skaten te midden van adembenemende winterlandschappen," wordt geduid op YouTube.

Jurassic World: Dominion van regisseur Colin Trevorrow staat voor nu gepland voor 10 juni 2022 en laten we hopen dat de film niet verder wordt uitgesteld.



NieuwsFilm

meest populair