Netflix onthult gave beelden van zijn nieuwe epische fantasyfilm

Netflix onthult gave beelden van zijn nieuwe epische fantasyfilm

The School for Good and Evil ziet er behoorlijk gaaf uit.

Netflix heeft een eerste blik vrijgegeven op zijn live-action verfilming van The School for Good and Evil. De eerste beelden debuteerden in de preview die de streamingdienst voor heel 2022 vrijgaf.

In de clips zie je onder meer Kerry Washington en Charlize Theron, die je respectievelijk in de rollen van Professor Dovey en Lady Lesso kan zien in de avonturenfilm. Naast hem zie je ook Michelle Yeoh en Laurence Fishburne en een complete cast aan nieuwelingen in de hoofdrollen.

The School for Good and Evil-film
De film The School for Good and Evil is geschreven door David Magee en Laura Solon en gebaseerd op het eerste boek in de gelijknamige reeks van schrijver Soman Chainani, die ook bij heeft gedragen aan het script van de film.

Centraal staan Sophie en Agatha, die naar een school gaan waar de leerlingen getraind worden om ofwel helden uit sprookjes te worden, of de vijanden.

Het eerste boek draait om Sophie, die in eerste instantie hoopt zich bij de School for Good te voegen, maar uiteindelijk gekozen wordt voor de School of Evil. Er zijn zes boeken verschenen en 2,5 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht.



NieuwsFilm

meest populair