Deze 3 films kan je vanaf deze week zien op Disney+

Deze 3 films kan je vanaf deze week zien op Disney+

Wat is er allemaal nieuw?

Drie films verschenen deze week nieuw op streamingdienst Disney+. Minder dan je misschien gehoopt zult hebben, maar een prima week voor The Mouse House.

Benieuwd welke films je nog meer op Disney+ kunt verwachten in februari? Check dan hier ons overzicht.

High Strung (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Damian | Cast: Keenan Kampa, Nicholas Galitzine, Jane Seymour, Sonoya Mizuno | Releasedatum: 4 februari
Ruby Adams is een danseres uit het Middenwesten met een studiebeurs. Ze beleeft haar eerste dag in New York waar ze is komen wonen. Johnnie Blackwell is een Britse muzikant, die voor geld speelt in de metrotunnels. Ruby's wereld is klassiek en gedisciplineerd; deze van Johnnie is er een van improvisatie en de straat. Op een dag brengt een hip hop wedstrijd die uit de hand loopt de twee kunstenaars samen. In eerste instantie botsen ze, maar al snel springen de vonken over. Hun leven zal echter snel verstrikt raken in de valkuilen die opduiken met de concurrentie in New York...

Torn (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Lowe | Cast: Conrad Anker, Alex Lowe, Isaac Lowe
In 1999 raakte de bergbeklimmer Alex Lowe vermist in een dodelijke lawine op Mount Shishapangma. Conrad Anker, zijn beste vriend en klimpartner, overleefde het en trouwde met zijn weduwe, en hielp zelfs met het opvoeden van zijn zoons. Met een van hen klimt hij terug naar de plek waar diens vader overleed.

Hello, Dolly! (1969)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gene Kelly | Cast: Barbra Streisand, Walter Matthau, Michael Crawford, Marianne McAndrew
Relatiebemiddelaar Dolly Levi is verliefd op een bijna-miljonair. Ze stelt alles in het werk om zich aan hem te koppelen.

NieuwsFilm

meest populair