'Spider-Man: Into the Spider-Verse'-regisseur komt met een opvallende vampierfilm

Blood Count klinkt behoorlijk cool!

Oscar-winnaar Peter Ramsey is een van de drie regisseurs van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Hij werkt volgens The Hollywood Reporter nu aan een nieuwe, live-action film.

The Hollywood Reporter meldt dat Ramsey een spec script geschreven heeft dat bevallen is bij Paramount Pictures. Het gaat om Blood Count, een "vampierthriller" die zich in het Los Angeles van de jaren vijftig afspeelt. De film wordt omschreven als een "noir social thriller" en is deels gebaseerd op het leven van de vader van Ramsey als jazzmuzikant.

Blood Count
Ramsey was de eerste zwarte regisseur die een Best Animated Feature-oscar won, met Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ramsey was bovendien de eerste zwarte regisseur die een grootschalige animatiefilm maakte voor een filmstudio, in de vorm van Rise of the Guardians.

"Oorspronkelijk begon ik in de industrie met live-action in gedachten," vertelde Ramsey vorig jaar in een interview. "Ik dacht nooit na over animatie. Mijn helden waren Coppola en Kurosawa, het was allemaal live-action. Dat was mijn doel. En het is grappig, want met animatie heb ik geluk gehad."

Wanneer Blood Count te zien moet zijn is niet bekend. We weten ook nog niet wie er allemaal een rol in krijgen.

NieuwsFilm

meest populair