Geschrapte 'Men in Black' en '21 Jump Street' crossover zou hierom draaien

Geschrapte 'Men in Black' en '21 Jump Street' crossover zou hierom draaien

De regisseurs vertellen wat ze van plan waren.

Phil Lord en Christopher Miller hebben een boel opwindende projecten gemaakt, van The LEGO Movie tot Spider-Man: Into the Spider-Verse. Het duo regisseerde ook de toffe films 21 Jump Street en 22 Jump Street.

Op een zeker moment werd ook gekeken naar de mogelijkheid om een crossover met Men in Black te maken, in de vorm van een langverwachte film getiteld MIB 23. Tijdens de Happy Sad Confused podcast vertelden Lor den Miller over de geplande crossover, die volgens hen "heel grappig en heel gek" moest worden.

MIB 23
"Het klopt dat er veel dingen in de maak waren. En geloof het of niet, het Men In Black/Jump Street crossoverscenario was heel grappig en heel gestoord en we hielden daar echt van," aldus Lord.

Miller vulde aan: "Een van mijn favoriete ideeën was dat de Men in Black een zwart pak krijgen als ze helemaal bovenaan staan. De Jump Street-gasten krijgen daarom blauwe Men in Black pakken."

"Het idee was dat Jonah en Channing betrokken raakten bij iets, terwijl ze hun avontuur beleefden op de medische school, en samen met de Men in Black een alien-samenzwering moesten stoppen. Het was heel grappig en gestoord om deze twee franchises te managen en ze niet kapot te maken hiermee."

"Wat ik je kan zeggen, is dat het echt bijna gebeurde," aldus Miller. "Heel erg bijna", voegde Lord nog toe.

NieuwsFilm

meest populair