Tom Holland werd 17 (!) keer aangereden voor 'Uncharted'

Tom Holland werd 17 (!) keer aangereden voor 'Uncharted'

Uncharted was wel een gruwelfilm om op te nemen!

Acteur Tom Holland is pas 25 jaar oud, maar heeft al best wat blockbusters gemaakt. Zes keer mocht hij bijvoorbeeld op komen draven om de rol van Spider-Man te spelen in het Marvel Cinematic Universe. Met Uncharted komt daar misschien wel een nieuwe franchise bij.

Holland tekende een paar jaar geleden voor de hoofdrol in Uncharted, waarin hij de rol van Nathan Drake speelt. Een jonge versie van het personage, in de tijd van zijn leven dat 'ie nog moet leren om op schatten te jagen. Maar ondanks die leeftijd, zagen we in de trailers voor Uncharted al dat Holland heel wat waaghalzerij uithaalt.

17 keer aangereden
Bij Uncharted stelde Holland zich ten doel om heel wat van zijn stunts zelf te doen. Dat leidt tot een behoorlijk geinig statement.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter deelde Holland dat hij vooral trots was op z'n stunt waarin hij zeventien keer aangereden is door een auto, om de boel goed op beeld te krijgen.

"Het is behoorlijk cool om als iemand je vraagt 'hoe was jouw dag vandaag', te kunnen reageren met: 'ik ben 17 keer aangereden door een auto', en mensen allemaal zeggen: 'wacht, wat?' Dus voor mij was dat wel een trots moment. Het is echt heel erg cool en echt een van de highlights."

De film Uncharted is in maart te zien.

NieuwsFilm

meest populair