Fan maakt briljante supercut van zinkende Titanic uit vijf films

Fan maakt briljante supercut van zinkende Titanic uit vijf films

Titanic ziet er extra indrukwekkend uit zo.

Een Titanic-fan heeft een nieuwe video gedeeld waarin de vijf verschillende filmscènes waarin je het iconische schip kan zien zinken samengevoegd zijn.

De tragedie met de RMS Titanic vond in 1912 plaats, toen het schip botste op een ijsberg en daarna de Noord-Atlantische oceaan in zonk. Het is het onderwerp geweest van meerdere bioscoopfilms, waarvan James Camerons Titanic uit 1997 vermoedelijk de bekendste is. Die leverde in slechts 74 dagen tijd meer dan 1 miljard dollar op aan de wereldwijde box office en was daarmee een recordhouder.

Supercut van een zinkend schip
Voor de release van Cameron's geliefde klassieker, werden meerdere andere films uitgebracht waarin je het schip kan zien zinken.

YouTuber Yoitzsunny deelde een edit waarin je ziet hoe de Titanic in vijf verschillende films zinkt. En de YouTuber heeft daar ook het zinken van zusterschip Britannic aan toegevoegd.

De video voegt het geheel naadloos samen, met clips van Titanic (1953), SOS Titanic (1979), Titanic (1997) en Britannic (2000). De moderne clips zijn in zwart-wit omgezet om beter te passen bij de vroege films.



NieuwsFilm

meest populair