Deze recente oorlogsfilm verschijnt binnenkort op Netflix

Netflix komt met het vervolg op Unbroken.

Bram de Groot 9 februari 2022 22:30 in Algemeen
In 2014 was de oorlogsfilms Unbroken een zeer redelijk succes. Het was de tweede film van regisseur Angelina Jolie en het script kwam van onder meer de gebroeders Coen. Met een budget van $65 miljoen werd er na een prima ontvangst zo'n $163 miljoen opgehaald. In 2018 verscheen het vervolg Unbroken: Path to Redemption.

Voor het vervolg keerde alleen producent Matthew Baer en acteurs Vincenzo Amato en Maddalena Ischiale terug en het succes van de eerste film werd zeker niet geëvenaard. De ontvangst was wisselend en het vrijgegeven budget van $6 miljoen geeft de ambities prijs.

Vanaf 17 februari op Netflix
Mocht je het vervolg nog niet hebben gezien, dan kun je deze vanaf 17 februari een kans geven. Op die datum zet Netflix het oorlogsdrama online. Verwacht overigens minder oorlog dan drama in deze film, maar meer een verhaal over de zoektocht naar het geloof.


In Unbroken: Path to Redemption wordt Louie (Samuel Hunt) achtervolgd door nachtmerries over zijn verleden en ziet hij zichzelf allesbehalve als een held. Dan ontmoet hij Cynthia (Merritt Patterson), een jonge vrouw die zijn oog en zijn hart vangt. Louie's zoektocht naar wraak drijft hem dieper in wanhoop en zet het paar op de rand van een scheiding.

Totdat Cynthia te maken krijgt met de 'Los Angeles Crusade' van Billy Graham (Will Graham), waarbij ze het geloof in God terugvindt. Haar meest vurige gebed is dat God Louie helpt de vrede en vergeving te vinden die hij zo hard nodig heeft.

NieuwsFilm