Amerikaanse Netflix-kijkers dol op één van Dwayne Johnson's slechtste blockbusters

Amerikaanse Netflix-kijkers dol op één van Dwayne Johnson's slechtste blockbusters

Wat vond jij van Skyscraper?

Op papier had Skyscraper alle potentie van de wereld om een ​​belachelijk vermakelijke actieknaller te worden met een premisse die zo dwaas was, dat het geweldig had moeten zijn in uitvoering.

Spierbundel Dwayne Johnson, één van de grootste en populairste filmsterren van dit moment, werd het kloppend hart van wat een kruising tussen Die Hard en The Towering Inferno werd genoemd.

Financieel gezien werd Skyscraper op het nippertje gered van een box-office ramp door een megaslag te slaan in China, waar uiteindelijk bijna een derde van de in totaal $305 miljoen dollar vandaan kwam.

Zowel kritisch als commercieel niet sterk
Kijken we naar de binnenlandse markt, dan was de film simpelweg een flop in de VS met een verdienste van slechts $68 miljoen dollar op een budget van $125 miljoen dollar, erg mager voor The Rock.

Maar zoals wel vaker, blijkt streaming een veel makkelijkere manier voor mensen om een film als Skyscraper eens een keer op te zetten, want de titel van Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, Red Notice) is onlangs weer teruggekeerd naar de Top-10 lijst van 'meest bekeken titels'.

NieuwsFilm

meest populair