3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Benedetta (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphne Patakia, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play en Pathé Thuis (huur/koop)
Eind zeventiende eeuw. Benedetta Carlini sluit zich aan bij het klooster in het Italiaanse stadje Pescia. Vanaf jonge leeftijd is ze al in staat om wonderen te verrichten en later in haar leven begint ze naar eigen zeggen visioenen te krijgen van Jezus. Haar invloed op het leven in het klooster en haar gemeenschap is dan ook groot.

The Devil Wears Prada (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Andy Sachs is totaal niet met mode bezig, maar weet toch een baan te bemachtigen waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Naarmate ze meer onderdeel wordt van dat wereldje, herkennen haar vrienden de oude Andy steeds minder.

The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Te zien op: Netflix
De twaalfjarige Cole heeft als enige van zijn klas nog een babysitter en wordt daar flink mee gepest. Toch heeft hij niet veel te klagen: zijn oppas Bee is namelijk ontzettend knap en aardig. Maar wanneer Cole 's avonds stiekem uit bed gaat om naar haar te gluren, ontdekt hij dat Bee deel uitmaakt van een satanische sekte. En deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair