Netflix pakt binnenkort weer flink uit met een geweldige film

Deze biopic over de Amerikaanse astronaut Neil Armstrong mag je niet missen.

Netflix heeft weer een ware topfilm op het programma staan. Vanaf 1 maart is namelijk First Man, een film over de legendarische ruimtemissie van Neil Armstrong, op de streamingdienst te bekijken.

First Man van Damien Chazelle (die je kent van Whiplash en La La Land) is een absolute aanrader voor elke filmliefhebber.

Deze prent werd in 2018 zeer positief ontvangen door filmrecensenten. Op Rotten Tomatoes heeft hij een score van 87 procent (met een gemiddelde beoordeling van 8.1). De film mocht ook de Oscar voor beste visuele effecten mee naar huis nemen.

First Man (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, e.a. | FilmTotaal-recensie: 3.5 ster
Astronaut Neil Armstrong traint tien jaar lang voor de ruimtevlucht van zijn leven en bereidt zich voor om als eerste mens voet op de maan te zetten. De aanloop naar die uiteindelijk succesvolle missie verloopt moeizaam. De ene naar de andere testvlucht mislukt en de weerstand onder de bevolking tegen het peperdure NASA-programma wordt alsmaar groter.




NieuwsFilm

meest populair