Mantis ziet er doodsbang (?) uit op concept art 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Mantis ziet er doodsbang (?) uit op concept art 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt een verdrietige film.

Een gloednieuw storyboard dat is vrijgegeven van Guardians of the Galaxy Vol. 3 laat Mantis zien, die ofwel wanhopig kijkt, of helemaal geschokt is. Welke van de twee weten we niet goed, maar gaan we pas merken als de film in de bioscoop draait.

In de film keert Pom Klementieff terug als Mantis. Zij is een van de leden van de Guardians die zich in de tweede film bij het team voegde. En nu dus weer terug is om op een laatste avontuur te gaan met de crew.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Guardians of the Galaxy Vol. 3 is fors vertraagd, voornamelijk door het ontslag van regisseur James Gunn en 't opnieuw inhuren van de maker. Later zorgde het coronavirus natuurlijk ook voor vertraging en daardoor leren we nu pas meer over de film.

In de nieuwe film speelt bijvoorbeeld Will Poulter de rol van Adam Warlock, een van de grote schurken van de film (in eerste instantie in elk geval).

De nieuwste teaser komt van de hand van Gunn, die op Twitter meldde dat hij bezig is met een specifiek shot. Dat shot laat hij niet zien, maar wel de storyboard-versie daarvan. Die ziet er als volgt uit:



Eerder vertelde Gunn al eens dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 een emotionele film wordt met een of twee grote sterfgevallen. Wie van de huidige Guardians het onderspit delven is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair