Officiële poster 'Morbius' toont compleet Marvel-team

Officiële poster 'Morbius' toont compleet Marvel-team

Vanaf 1 april in de wereldwijde bioscoopzalen.

Het enorme succes van Spider-Man: No Way Home had ook een wat minder fraai effect. Het betekende namelijk dat Sony Pictures de volgende film in Sony's Spider-Man Universe moest uitstellen.

En die film heet uiteraard Morbius, oorspronkelijk gepland voor de zomer van 2020. De regie ligt in handen van Safe House-regisseur Daniel Espinosa en we zien uiteraard heel wat bekende namen in die film.

Definitieve filmposter voor Morbius
Een nieuwe poster voor de Marvel-film laat ons nu de vijf belangrijke acteurs / personages zien. In het midden zien we Jared Leto als Dr. Michael Morbius, met links Tyrese Gibson als FBI-agent Simon Stroud en Matt Smith als Loxias Crown, een vriend van Morbius, en rechts Adria Arjona als Martine Bancroft, de verloofde van Morbius, en Jared Harris, de mentor van het titelpersonage.

Overigens ontbreekt Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture op het affiche, maar hij zal wel te zien zijn in de film. Vanaf 1 april in de wereldwijde bioscoopzalen.


Bekijk de afbeelding
In plaats van zichzelf te redden van een zeldzame bloedziekte, verandert biochemicus Michael Morbius zichzelf in een soort van vampier, met de bijbehorende dorst naar bloed. Morbius walgt van zijn eigen bloedlust, en daarom gaat hij op zoek naar criminelen waarvan hij vindt dat ze onwaardig leven.

NieuwsFilm

meest populair