Fans van Lady Gaga zijn woedend na het mislopen van een Oscar-nominatie

Fans van Lady Gaga zijn woedend na het mislopen van een Oscar-nominatie

Dit terwijl de superster wel werd genomineerd voor vrijwel alle andere grote prijzen.

Fans van Lady Gaga zijn woedend nu blijkt dat hun idool niet tot vijf beste actrices behoort die kans maken op een Oscar. Haar 'Little Monsters', zoals de superster haar fans noemt, uiten in fikse bewoordingen hun ongenoegen op social media.

Helaas, maar Lady Gaga zit er dit jaar niet bij. Dinsdagmiddag werd bekend dat de Born This Way-zangeres niet genomineerd is voor haar vertolking van Patrizia Reggiani, de moordlustige echtgenoot van Maurizio Gucci, in House of Gucci.

Onbegrijpelijk, vinden haar fans. De teleurgestelde monsters wijzen er fijntjes op dat Gaga voor vrijwel elke grote award - van Golden Globe tot BAFTA - is genomineerd, maar dus opvallend genoeg niet mee mag dingen naar zo'n felbegeerde Oscar.





Verzachtende omstandigheden
Gelukkig heeft Gaga al een Oscar-beeldje op haar schouw staan. Ze won in 2018 immers de prijs voor het beste filmnummer met Shallow uit A Star Is Born.

Ook was ze toen genomineerd in de categorie beste actrice voor haar rol in die film, maar die prijs ging naar Olivia Colman voor haar vertolking van Queen Anna in The Favourite.

NieuwsFilm

meest populair