Acteur over flop 'Fantastic Four': het lag niet aan mij

De schuld ligt volgens Toby Kebbell bij de studio.


In de flop Fantastic Four uit 2015 speelde acteur Toby Kebbell de rol van de schurk Doctor Doom, een van de zwakste onderdelen van de Marvel-film. De acteur baalt er zelf ook van.

"Weet je, ik zal heel eerlijk zijn... Ik denk niet dat we het slachtoffer waren van timing, ik denk dat we het slachtoffer waren van slecht leiderschap en slechte organisatie," onthulde de acteur.

Te weinig gedaan met Doom
"Ik geloof echt dat Doom een geweldige schurk is, hij is een uitstekende schurk en ze doen er altijd iets mafs mee. Het is jammer," vervolgde Kebbell. "Ik voel me echt zo. Ik zou er niet in zijn gegaan met de gedachte: 'Ah, dit wordt weer een vreselijke film.'"

"Waarom er niet de juiste moeite in is gestoken, weet ik niet. Maar ja, ik weet dat geen van die mensen me terug zal bellen om met hen samen te werken. Zoals ik ernaar kijk is de waarheid dat er meer gedaan had kunnen worden. Dus ik hoop, ik hoop het echt, dat iemand een geweldige versie maakt."

Naar verwachting keren de Fantastic Four in 2023 of 2024 terug in het Marvel Cinematic Universe. En waar het viertal is, ligt Doom uiteraard op de loer.NieuwsFilm