Goed nieuws wat betreft het 'The Accountant'-vervolg

Goed nieuws wat betreft het 'The Accountant'-vervolg

Maar zitten filmfanaten hier eigenlijk wel op te wachten?

In 2016 was Ben Affleck te zien in de tamelijk sterk onthaalde actiefilm The Accountant. Net na de release werd dan ook alweer gesproken over een tweede deel, maar toch is het een lange tijd stil geweest. Nu krijgen we eindelijk weer eens wat nieuws rondom het vervolg te horen!

Producent Mark Williams liet zich tijdens een recent interview namelijk uit over The Accountant 2, waarin Affleck wederom te zien zal zijn als Christian Wolff, een wiskundige die meer affiniteit heeft met getallen dan met mensen. Achter de dekmantel van een CPA-kantoor in een kleine stad werkt hij als freelance accountant voor enkele van 's werelds gevaarlijkste criminele organisaties.

Reactie
Zo zegt Williams: "Ik mag er nog niet teveel over vertellen, maar ik kan wel met jullie delen dat er op dit moment aan gewerkt wordt. We zijn namelijk flink aan het script aan het sleutelen en het loopt vooralsnog allemaal zoals we dachten. We zijn in ieder geval allemaal super enthousiast en we hopen dat we het vervolg snel uit kunnen brengen!"

Regisseur Gavin O'Connor, verantwoordelijk voor het eerste deel, en eveneens bekend van o.a. Warrior en de recente The Way Back, waarin Affleck de hoofdrol speelt, keert eveneens terug en zal wederom de regie voor zijn rekening nemen. Ook lijkt het erop dat Jon Bernthal opnieuw te zien zal zijn in de sequel.

Box-office
Het eerste deel haalde wereldwijd 155 miljoen dollar op, tegenover een tamelijk 'klein' budget, namelijk zo'n 44 miljoen dollar. Dat studio Warner Bros. dus een vervolg maakt is niet zo gek, al kan je je wel afvragen of het verhaal echt een tweede deel nodig heeft. Wat vinden jullie?

NieuwsFilm

meest populair