'Batman Forever'-fans lanceren campagne voor de Schumacher Cut

Ze hebben nog goede hoop.

Fans van DC hebben de smaak te pakken met het lanceren van een online campagne om projecten te lanceren. Hun succes is nog niet al te groot, maar dat wil niet zeggen dat ze daarmee snel opgeven.

Het grootste succes van DC-fans was natuurlijk de realisatie van Zack Snyder's Justice League, waar jarenlang campagne voor is gevoerd en heel wat mensen van achter de schermen ook hun best voor deden. Intussen hopen fans ook op de Ayer Cut van Suicide Squad en proberen ze Ben Afflecks Batman-film gerealiseerd te krijgen.

Batman Forever
Maar bij die projecten blijft het niet. Vooral sinds producent Akiva Goldsman in de zomer van 2020 bevestigde dat er een 170 minuten durende versie van Batman Forever is.

Die filmversie van regisseur Joel Schumacher zou op de plank liggen bij filmstudio Warner Bros., en fans hopen hem vrijgegeven te krijgen.

Daarom zijn ze een campagne begonnen met #ReleaseTheSchumacherCut. Op dit moment proberen ze zelfs de hashtag wereldwijd trending te krijgen op Twitter, in de hoop op die manier genoeg druk uit te oefenen op Warner Bros. om hem gerealiseerd te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair