Nicolas Cage doet wel heel maf in zijn volgende film

Nicolas Cage doet wel heel maf in zijn volgende film

De Oscarwinnaar zagen we tot op heden nog niet zo.

Over Nicolas Cage kan veel gezegd worden, maar niet dat hij enkel te zien is in een bepaald genre. Met vele verschillende kapsels voor heel wat personages dook hij op in grote blockbusters tot prima drama's en zwakke b-films.

In zijn volgende film The Unbearable Weight of Massive Talent van regisseur Tom Gormican (That Awkward Moment) speelt Nic Cage... Nic Cage! Weer iets heel anders.

Nieuwe trailer The Unbearable Weight of Massive Talent
Vanaf 21 april zal The Unbearable Weight of Massive Talent, ook met namen als Pedro Pascal en Neil Patrick Harris, in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Hieronder een nieuwe trailer in het kader 'Global Movie Day' en daardoor is de trailer wel heel toepasselijk gemonteerd.



In The Unbearable Weight of Massive Talent draait alles om Nicolas Cage. Hij stemt ermee in om, als informant voor de CIA, op het verjaardagsfeest van de rijke Mexicaanse Javi te verschijnen. Deze is grote fan van Cage, maar tevens drugsbaron. Cage probeert inlichtingen in te winnen over Javi, maar uiteindelijk staan de levens van zijn vrouw en dochter op het spel wanneer ze door Javi ontvoerd worden.

NieuwsFilm

meest populair