'The Lord of the Rings' is terug in trailer 'The Rings of Power'!

'The Lord of the Rings' is terug in trailer 'The Rings of Power'!

De Super Bowl Spot voor de prequelserie.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: Super Bowl Spot voor The Lord of the Rings: The Rings of Power

Hieronder zie je nu de Super Bowl Spot voor de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power van de streamingdienst Prime Video en showrunners J. D. Payne en Patrick McKay.

In de serie krijgen we geen acteurs te zien uit de eerdere films in de Midden-aarde. Wel zien we een aantal bekende personages met Elrond (Robert Aramayo) en Galadriel (Morfydd Clark) en uiteraard Sauron. Belangrijke nieuwe personages zijn Durin IV, Bronwyn, Arondir en Disa.

Vanaf 2 september zie je The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video.


In The Lord of the Rings: The Rings of Power gaan we duizenden jaren terug in de tijd, dus lang voor de gebeurtenissen in de filmreeksen The Hobbit en The Lord of the Rings.

Het verhaal begint in een tijd van relatieve vrede en omvat alle belangrijke gebeurtenissen van het Tweede Tijdperk van Midden-aarde: het smeden van de Rings of Power, de opkomst van de Dark Lord Sauron, het verhaal van het koninkrijk Númenor en de laatste alliantie tussen elfen en mannen.

NieuwsFilm

meest populair