Netflix komt met Super Bowl-trailer vol nieuwe films

Netflix komt met Super Bowl-trailer vol nieuwe films

En dan vooral The Adam Project.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: Netflix Super Bowl Ad met The Adam Project

Hieronder zie je de Super Bowl Spot van Netflix die zich richt op een groot aantal films die in 2022 op Netflix verschijnen, met titels als Knives Out 2, Day Shift, The Mother, Enola Holmes 2, The Gay Man, Slumberland, You People, Me Time, The School for Good and Evil en vooral The Adam Project.

In The Adam Project zie je rollen voor onder meer Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Catherine Keener en ontmoet je een tijdreizende piloot die samenwerkt met zijn jongere zelf en zijn overleden vader om zijn verleden te verwerken en tegelijkertijd de toekomst te redden.

Vanaf 11 maart zie je The Adam Project van Shawn Levy (Free Guy, Night at the Museum, Real Steel) alleen op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair