Fans reageren enorm verdeeld op 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Fans reageren enorm verdeeld op 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Niet iedereen is fan van The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Het is zover. Prime Video is begonnen met wat vast en zeker een lange en intensieve marketingcampagne voor The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat worden. Nadat vorige week 13 foto's online werden gezet via een special in Vanity Fair, kregen we gisteren tijdens de Super Bowl een eerste teaser trailer.

Die trailer onthulde niet eens zo heel veel van The Lord of the Rings: The Rings of Power. We zagen vooral flitsen van de serie, die een indruk geven van hoe deze vroege versie van Midden-Aarde eruit komt te zien. (Mocht je benieuwd zijn wat de trailer nou allemaal laat zien, check dan hier de 20 screenshots, inclusief uitleg.)

Fans zijn verdeeld
Het viel misschien wel een beetje te verwachten, maar fans reageren gemengd op de eerste beelden van The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Sommigen vinden bijvoorbeeld dat het er meer uitziet als de The Hobbit-films van regisseur Peter Jackson dan de eerdere The Lord of the Rings-trilogie. Een aantal fans merken ook op dat de visuele effecten echt niet mooi genoeg zijn. Weer anderen merken juist op dat het er fantastisch uitziet en ze er enorm naar uitkijken.

Kortom: zoals te verwachten viel, zijn fans behoorlijk verdeeld!



The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september op Prime Video te zien.



NieuwsFilm

meest populair